Neler yeni

SOURCE 2524v - XINCODE BYPASS - DX11 Hook Source ! - DB - CLIENT (Sancak.Org Özel)

ByAYhan

Yönetici
Çok yakında 26xx ;)

1774905594564.png
dipnot: forumda paylaşılan 25xx sourceleri alt yapı olarak kullandım.

Arkadaşlar, öncelikle bu konuyla ilgili bana soru soran birkaç kişi oldu. Uzun süredir forumda da bu işin gerçekten takip edildiğini fark ettim. Ama “bugün paylaşıyorum, yarın atıyorum” tarzı boş muhabbetler de dönüyordu.
O yüzden hem yeni başlayanlara hem de geliştirmek isteyenlere düzgün bir başlangıç noktası olsun diye projeyi full şekilde, güncel offsetler ve hook sistemiyle birlikte paylaşıyorum.

Proje artık tamamen hazır durumda. Baştan sona tüm sistemi kurdum, test ettim, stabil çalışıyor.

İçerik olarak neler var?​

• Güncel 25xx offsetler
  • Aktif Send / Recv hook sistemi (log + opcode filtreleme mevcut)
  • PlayerBase ile tüm karakter verilerini memory’den okuma
  • UIManager ile UI tamamen kontrol edilebilir durumda
  • Game hooklar (tick, kamera, object loop vs.)
  • DX9/DX11 overlay (text, çizim vs.)
  • Kendi UI framework (button, , editbox vs.)
  • Tüm sistem PearlEngine altında toplandı

Kısacası sıfırdan uğraşmadan direkt üstüne koyup geliştirebileceğiniz full altyapı.

İlk indirdiğinizde çoğunuzun pus eklemek isteyeceğini bildiğim için, UIManager üzerinden sadece UITaskbar UIF hook’unu tüm butonlarıyla birlikte hazır şekilde ekledim.
Pack olduğu için GetChildByID fonksiyonuna exe üzerinden erişemedim. O yüzden bu fonksiyonu sıfırdan yazıp projeye dahil ettim.
Pus butonunu özellikle boş bıraktım, web’e yönlendirme yok. İsteyen istediği .uif dosyasına bağlayabilir.

Önemli​

• UITaskbar.cpp sizin için rehber niteliğinde
  • Diğer UI’ları hooklamak isteyenler buradan rahatça ilerleyebilir
  • Hook altyapısı zaten hazır
  • Örnek olması için 1 adet UIF’i full hook’lanmış şekilde ekledim
Güle Güle geliştirin gerisi sizde ..

Üst Alt